Antena 3 CNN Actualitate Mii de oameni l-au susţinut pe locotenentul care a protestat în uniformă militară. Citeşte mesajele postate pe Facebook

Mii de oameni l-au susţinut pe locotenentul care a protestat în uniformă militară. Citeşte mesajele postate pe Facebook

Mii de oameni l-au susţinut pe locotenentul care a protestat în uniformă militară. Citeşte mesajele postate pe Facebook
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    24 Ian 2012   •   05:48

Gestul locotenentului Alexandru Gheorghe, care a mers alături de protestatarii de la Universitate în uniformă, a provocat reacţii aprinse. Sute de susţinători s-au declarat de partea lui, după ce acesta a apărut în direct la Antena 3.

Intervenţia locotenentului Alexandru Gheorghe în Piaţa Universităţii şi apariţia sa la emisiune Sinteza Zilei au provocat un val de simpatie printre români. Sute de mesaje de încurajare au fost postate pe pagina sa de Facebook şi pe cele ale susţinătorilor săi.

"Felicitări domnule locotenent Alexandru Gheorghe! Mi-au dat lacrimile, sunt fără cuvinte! Aşa trebuie să arate un ofiţer de Armată! Sunteţi un exemplu de român şi de militar adevărat!"

"Cu sau fără uniformă, sunteţi român ca şi noi. Sunteţi tânăr şi inteligent. Aveţi dreptul la o familie şi copii. Gestul dumneavoastră valorează mai mult decât un infinit de cuvinte", scrie şi Sorin Ciuculeasa.

"Bravo! Ai dat dovadă de un curaj incredibil. Te admir că ai făcut ceva ce mulţi nu au curaj să facă", spune Claudiu.


"Mi-a fost coleg, îl cunosc personal, este un om extraordinar şi îmi pare foarte rău pentru că va avea consecinţe urâte de suportat. Oricum eu îl susţin din orice punct de vedere", i-a transmis şi Florin pe pagina de facebook Alexandru Gheorghe.

 



×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close