Antena 3 CNN Actualitate Mile Cărpenişan a fost înmormântat cu onoruri militare. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum

Mile Cărpenişan a fost înmormântat cu onoruri militare. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum

Mile Cărpenişan a fost înmormântat cu onoruri militare. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum
24 Mar 2010   •   19:04

Jurnalistul Mile Cărpenişan a fost înmormântat, miercuri după-amiază, la Timişoara. Sute de oameni au vrut să-i aducă un ultim omagiu. Colegi, prieteni, dar şi oameni care nu l-au cunoscut personal, dar îl admirau ca jurnalist.

Oamenii şi-au luat rămas bun de la Mile cu lacrimi în ochi. Curtea cimitirului "Rusu Şirianu" din Timişoara a fost neîncăpătore pentru cei aproape 800 de oameni care au participat la ultimul reportaj al lui Mile.

Înaintat la gradul de sublocotent pentru felul profesionist în care a relatat despre Armata Română, jurnalistul a fost înmormântat cu onoruri militare.

Mile Cărpenişan a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara, unde era internat de săptămâna trecută, în comă. Avea 34 de ani şi era căsătorit. Mile a fost, timp de peste zece ani, corespondent al Antena 1 şi Antena 3, pentru care a realizat numeroase reportaje din zonele de război.




Antena 3


×
Subiecte în articol: inmormantat Timisoara
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close