Antena 3 CNN Actualitate Minciuna lui Videanu: Ce cred cititorii site-ului Antena3.ro

Minciuna lui Videanu: Ce cred cititorii site-ului Antena3.ro

<font color=red>Minciuna lui Videanu:</font> Ce cred cititorii site-ului Antena3.ro
07 Ian 2008   •   12:37

Faptul că primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, şi-a început anul cu o minciună pare să nu fi supărat pe nici unul din şefii săi de la PDL. Până acum, nici Emil Boc, nici Theodor Stolojan şi nici un alt politician din nou creatul PDL nu a comentat gestul lui Videanu. Reamintim că Antena3.ro a demonstrat că Videanu a minţit opinia publică când a încercat să sugereze faptul că ar fi în Bucureşti la marea înzăpezire, deşi atunci el era plecat în străinătate. Mai mult, el a mai spus despre propria minciună că nu e nici o "maaare chestie" şi a declarat că "nu e mare lucru" că a lipsit o zi din Bucureşti.

Cititorii site-ului Antena3.ro au sancţionat însă prompt minciuna primarului Capitalei. Marea majoritate a comentariilor postate pe site dezaprobă gestul lui Videanu şi în primul rând faptul că a minţit, refuzând să recunoască faptul că nu era în Bucureşti, atunci când Capitala era sub nămeţi. Totuşi, au existat şi comentarii care susţineau că nu Videanu, ci firmele abilitate trebuiau să se ocupe de dezăpezire.

Potrivit unui sondaj lansat de site-ul Antena3.ro, peste 80% din cititori s-au declarat nemulţumiţi de activitatea primarului Capitalei, Adriean Videanu. Mai mult, cititorii site-ului Antena3.ro i-au găsit primarului Capitalei şi două porecle: Pinochio şi "El Fugitivo"!

Iată în continuare câteva din mesajele postate pe site-ul Antena3.ro:

Ghiţă din Teleorman: Da' Boc ce mai zice acum? Videanu, Boc, Flotantul de la Cotroceni = mincinoşi, făţarnici, incompetenţi!

Vlad: Oamenii care stăteau la coadă de la 12 noaptea pentru nişte oase înainte de revoluţie te-au făcut primar cu "biznis" de marmoră, care desigur e moştenirea ta de la bunici.

Alien: Ca prim edil, nu-i treaba lui sa fie sincer! A minţit şi el, şi ce dacă?! Atunci când a depus jurământul ca primar, n-a jurat că n-o să mintă, ci că gospodăreşte oraşul! Acum îl gospodăreşte, dar din Dubai...

Robert: Nu au voie primarii să meargă în concediu? Şi deszăpezirea e problema firmelor... nu a primarilor... aşa că nu daţi vina pe primari că au şi ei dreptul la concediu!

Victor: În sfârşit şi-a găsit şi Videanu porecla mult râvnită: Pinochio!

Adi: Toată ziua el e plecat... Toată ziua el e în concediu, noi de ce nu avem atâta concediu?

Alien: Când a fost vreodată "Bordureanu" la post când era nevoie de el?! Tot anul a trudit pentru binele nostru, acum era în vacanţă...

Sud Forever: Numai voi să aveţi vacanţă şi omul ăsta să nu-şi tragă şi el sufletul de sărbători după ce s-a stresat un an întreg pentru voi să vă pună borduri :d

Marius: Bine că n-a zis că se va întâlni cu poporul peste trei luni în Piaţa Universităţii, ca şeful lui, primul mincinos al ţării, Traian Băsescu!

Corectu': Primarul nu trebuie să fie de faţă la deszăpezire, nu e treaba lui, e treaba unor firme plătite pentru aşa ceva. Primarii care se afişează la deszăpeziri, îşi fac campanie electorala ieftină.

Altu': Videanu doreşte să desăvârşească opera celor care au condus înaintea lui Bucureştiul... Adică să nenorocească definitiv acest oraş.

Mircea: Primăria Capitalei condusă de zâmbitorul primar Videanu este în colaps. Primarul, care nu este, are preocupări permanente de turist-comis voiajor. În situaţiile de criză, inundaţii, blocaje majore de circulaţie, deszăpeziri el devine "El Fugitivo".

Citiţi VIDEANU A MINŢIT! EL A SUSŢINUT CĂ A FOST ÎN BUCURESTI LA MAREA ÎNZĂPEZIRE DEŞI ERA PLECAT DIN ŢARĂ

Citiţi VIDEANU DESPRE PROPRIA MINCIUNĂ: ?MAAARE CHESTIE CĂ AM LIPSIT O ZI!?

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close