Antena 3 CNN Actualitate Minicavanţă de 1 mai, la munte şi la mare: Oferte variate, locuri limitate

Minicavanţă de 1 mai, la munte şi la mare: Oferte variate, locuri limitate

Minicavanţă de 1 mai, la munte şi la mare: Oferte variate, locuri limitate
29 Apr 2008   •   11:37

Vacanţa de Paşte s-a terminat, începe însă cea de 1 mai. Cei care nu şi-au programat din timp concediul mai găsesc ceva bilete la agenţiile de turism. Nu în locuri pe care şi le doresc, însă, ci unde se mai poate. Litoralul românesc se numără printre preferinţele românilor în materie de vacanţe, dar nu sunt de neglijat nici excursiile în străinătate. Iar oferta operatorilor, în acest an, este bogată atât pentru staţiunile din România cât şi pentru cele din ţările vecine.

Costineştiul rămâne staţiunea cu cele mai mici preţuri pentru minivacanţa de 1 mai, în acest an. Trei nopţi de cazare într-un hotel de două stele costă aproximativ 75 de lei, în timp ce la un hotel de 3 stele preţul ajunge la 120 de lei. Oferte atractive oferă şi staţiunea Saturn. Un sejur de trei nopţi cu micul dejun inclus costă 180 de lei.

Mamaia rămâne staţiunea turiştilor pretenţioşi. Un sejur de trei nopţi într-un hotel de patru stele din Mamaia ajunge la 420 de lei de persoană. Există însă şi variante mai ieftine. Într-un hotel de două stele din Mamaia, preţul este de aproximativ 100 de lei, iar în unul de trei stele de până la 220 de lei de persoană.

Muntele este o altă destinaţie preferată a românilor de 1 mai. Şi aici pachetele turistice sunt pentru toate buzunarele. Într-un hotel de trei stele din Sinaia, pentru un sejur de trei nopţi se vor plăti circa 230 de lei, în timp ce într-un hotel similar din Predeal se poate găsi un pachet mai ieftin: 200 de lei de persoană.

Pentru românii care aleg să-şi petreacă minivacanţa de 1 mai departe de casă, agenţiile mai au doar câteva bilete pentru excursii de cinci zile, cu avionul, în Cipru, Tenerife, Turcia, Grecia, Egipt şi Tunisia. În funcţie de destinaţie şi tipului hotelului, vacanţa de 1 mai costă între 250 de euro (Grecia) şi 700 de euro (Tenerife).

Antena3.ro  

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close