Antena 3 Actualitate Ministerul Apărării face recrutări masive. Cum poţi aplica pentru unul din cele 2.000 posturi vacante

Ministerul Apărării face recrutări masive. Cum poţi aplica pentru unul din cele 2.000 posturi vacante

29 Sep 2017   •   09:13
Ministerul Apărării face recrutări masive. Cum poţi aplica pentru unul din cele 2.000 posturi vacante
Sursa foto: foto: Facebook/ MApN

Ministerul Apărării a anunţat că procesul de recrutare a soldaţilor şi gradaţilor rezervişti voluntari continuă până în data de 20 octombrie.
 Procesul de recrutare a rezerviştilor voluntari ai Armatei României va continua până la 20 octombrie cu activităţile de selecţionare a candidaţilor care doresc să încadreze funcţii de soldaţi şi gradaţi rezervişti voluntari.

Sunt disponibile aproximativ 2.000 de posturi pentru gradaţi şi soldaţi rezervişti voluntari.

Procedurile de recrutare se desfăşoară în baza Legii nr. 270/2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari şi a Normelor metodologice de aplicare a acesteia, aprobate cu Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M. 25/2017.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii se vor prezenta la sediul centrului militar judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul pentru a completa o cerere.

Mai multe detalii, pe businessmagazin.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close