Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Muncii ar putea elimina tichetele de masă din sectorul bugetar

Ministerul Muncii ar putea elimina tichetele de masă din sectorul bugetar

Ministerul Muncii ar putea elimina tichetele de masă din sectorul bugetar
17 Sep 2007   •   22:36

Ministerul Muncii va propune Guvernului să nu mai dea tichete de masă bugetarilor, de anul viitor, iar agumentul invocat de ministrul Paul Păcuraru este menţinerea cheltuielilor bugetare la un nivel care să permită respectarea angajamentelor interne şi internaţionale, inclusiv în ceea ce priveşte deficitul bugetar.

Surse ministeriale au declarat agenţiei Mediafax că eliminarea tichetelor de masă va fi prezentată Guvernului sub forma unei ordonanţe de urgenţă. Potrivit aceloraşi surse, proiectul a fost deja avizat de ministrul Economiei şi Finanţelor şi de cel al Justiţiei.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de intenţia Guvernului de a elimina, pentru 2008, tichetele de masă din sectorul public, mai ales că sindicaliştii intenţionau să extindă acest drept şi la celelalte categorii de angajaţi din instituţiile publice. La rândul său, ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat că sectorul bugetar a avut întotdeauna restricţii, iar propunerea actuală este ?doar o prelungire a ceea ce s-a întâmplat în 2001?.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close