Antena 3 Actualitate Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, anunț trist: Cătălin a plecat dintre noi mult prea devreme

Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, anunț trist: Cătălin a plecat dintre noi mult prea devreme

de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   23:26
Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, anunț trist: Cătălin a plecat dintre noi mult prea devreme

Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, a anunțat sâmbătă seară decesul generalului de brigadă Ionică Cătălin Ticulescu, un ofițer foarte apreciat cu multe misiuni în teatrele de operații.

"Am aflat cu mare tristețe despre trecerea către cele veșnice a generalului de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu. Un om căruia i se putea citi bunătatea în privire, un om cu un caracter unic, un militar deosebit, un camarad de nădejde.
Cătălin a plecat dintre noi mult prea devreme! Un ofițer foarte bine pregătit, cu experiența misiunilor în teatrele de operații, generalul Ticulescu a absolvit Colegiul de Comandă şi Stat Major al Forțelor Terestre ale SUA, al Facultății de Comandă şi Stat major, avea o diplomă de master în Securitate şi Apărare Națională, UNAp, absolvent al Cursului de infanterie pentru ofițeri de infanterie marină ai SUA, precum și multe alte cursuri de pregătire de specialitate.

Sunt alături de familia îndoliată, căreia îi transmit sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", este mesajul postat de ministrul Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Am aflat cu mare tristețe despre trecerea către cele veșnice a generalului de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu. Un om...

Posted by Nicolae Ionel Ciucă on Saturday, October 17, 2020

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close