Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Berca: Şeful Direcţiei Medicale a M.A.I. a fost demis. S-au descoperit nereguli la angajarea lui Vlădan

Ministrul Berca: Şeful Direcţiei Medicale a M.A.I. a fost demis. S-au descoperit nereguli la angajarea lui Vlădan

Ministrul Berca: Şeful Direcţiei Medicale a M.A.I. a fost demis. S-au descoperit nereguli la angajarea lui Vlădan
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Mar 2012   •   18:06

Şeful Direcţiei Medicale a Ministerului Administraţiei şi Internelor, Venceron Vlăsceanu, a fost demis în urma scandalului declanşat după crimele de la coaforul din zona Perla, a anunţat, luni, ministrul de resort Gabriel Berca. Vlăsceanu va fi înlocuit de Cornel Manoil Mândruţ.

Ministerul de Interne a sesizat Parchetul  despre neregulile găsite în cazul angajării lui Gheorghe Vlădan în cadrul M.A.I.

Potrivit lui Berca, în 2007, când Vlădan a fost încadrat ca agent de poliţie, de la dosarul bărbatului lipsea fişa postului, iar el nu deţinea permis de conducere categoria D.

„Am cerut verificarea tuturor posesorilor de arme letale, începând cu cei din Poliţie“, a declarat Berca.

Şi atunci când a fost angajat ca şofer la Policlinica "N. Kreţulescu" a MAI, Gheorghe Vlădan nu avea categoria D (pentru autovehiculele destinate transportului de persoane având mai mult de opt locuri pe scaune, în afara locului conducătorului), respectiv nu exista fişa postului.
   
În urmă cu o săptămână, Gheorghe Vlădan a ucis două femei şi a rănit alte şase persoane într-un atac armat cu pistolul pe care îl deţinea ca agentd e poliţie.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close