Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Funeriu şi-a albăstrit cabinetul (VIDEO)

Ministrul Funeriu şi-a albăstrit cabinetul (VIDEO)

Ministrul Funeriu şi-a albăstrit cabinetul (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
20 Aug 2010   •   10:32

Situaţia e albastră la Ministerul Educaţiei. Însă nu vorbim despre valul de disponibilizări din sistem. De fapt, pereţii sunt, mai nou, albaştri la minister. Este shimbarea de peisaj decisă de ministrul Daniel Funeriu.

A plecat în Franţa şi, când s-a întors, şi-a găsit Ministerul viu colorat. Atât de viu, încât îl dor ochii când trece pe lângă pereţi.

Ministrul spune că a mers pe mâna consilierilor de la cabinet, însă nu e deloc mulţumit de ce a ieşit. Şi mai nemulţumiţi sunt însă angajaţii. S-au trezit luni într-o clădire altfel decât o ştiau.

Într-un mediu albastru creşte productivitatea, spun specialiştii. La asta s-au gândit probabil şi mai marii din Educaţie, experţi în simbolistica culorilor, când au ales nuanţa.

Aşa că ministrul şi-a zis, probabil, că acea culoare ar fi numai bună şi la Educaţie. Probabil ministrul vrea angajaţi sensibili. De aceea a schimbat şi 20 de metri pătraţi de mochetă, tot cu una albastră. Operaţiunea de albăstrire a Ministerului va costa, la final, 7.000 de euro.



Antena 3

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close