Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiţiei: Nu este de ajuns să avem salarii mari. Trebuie să existe şi condiţii bune de muncă

Ministrul Justiţiei: Nu este de ajuns să avem salarii mari. Trebuie să existe şi condiţii bune de muncă

Ministrul Justiţiei: Nu este de ajuns să avem salarii mari. Trebuie să existe şi condiţii bune de muncă
Sursa foto: Catalin Predoiu
14 Ian 2009   •   14:20

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă, în cadrul căreia a punctat câteva dintre problemele cu care se confruntă domeniul Justiţiei.
Potrivit ministrului, creşterea proceselor înaintate către Ministerul Justiţiei a fost spectaculoasă. Astfel, susţine Predoiu, este nevoie de o nouă lege a salarizării în sistemul judiciar.
Ministrul Predoiu a precizat că bugetul alocat Justiţiei a crescut semnificativ. Potrivit acestuia, 63% din buget reprezintă cheltuielile de personal şi numai 1,86% - investiţiile.
"Nu este de ajuns să avem salarii mari. Trebuie să existe şi condiţii bune de muncă", a declarat Cătălin Predoiu, adăugând că, în caz contrar, calitatea muncii depuse de magistraţi va scădea.
Referitor la cele patru coduri juridice, Cătălin Predoiu a declarat că scopul Ministerului este de a le perfecta tehnic. "Consensul asupra codurilor trebuie să fie cât mai larg posibil", a mai afirmat ministrul Justiţiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close