Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Stănişoară se apără: dormea în maşina de serviciu când şoferul încălca regulile de circulaţie

Ministrul Stănişoară se apără: dormea în maşina de serviciu când şoferul încălca regulile de circulaţie

Ministrul Stănişoară se apără: dormea în maşina de serviciu când şoferul încălca regulile de circulaţie
13 Oct 2009   •   21:30

Ministrul Apărării face ce ştie mai bine: se apără. Spune că dormea pe bancheta din spate a maşinii de serviciu, atunci când şoferul lui făcea raliuri pe şosea. Reporterii noştri l-au întrebat marţi pe Mihai Stănişoară cum comentează pozele în care autoturismul cu care venea la Bucureşti a fost surprins încălcând toate regulile de circulaţie.

Iniţial, nu părea că vrea să comenteze. Mai ales pe asemenea imagini. Ministrul se râzgândeşte însă. Şi explică, în mers, incidentul. În opinia domniei sale, unul minor, dealtfel.

?Simplu. Veneam de acasă, de la Turnu, eram în maşină... mai mult... ce doriţi să ştiţi?...?, spune Mihai Stănişoară.

Cu ce să începem, domnule ministru. De exemplu, am dori să ştim de ce maşina în care călătorea, sau dormea, ministrul Apărării depăşeşte pe trecerea de pietoni şi circulă călare pe linia continuă.

Cât despre fiul domniei sale... ?Cred că e logic că pot lua cu maşina membri ai familiei?, consideră Stănişoară.

Ar fi logic, dac-am vorbi de autoturismul de familie. Ministrul pare să uite că în povestea noastră este vorba despre maşina de serviciu a unui demnitar. Folosită în interes de serviciu şi plătită din bani publici.


Observator

×
Subiecte în articol: Mihai Stanisoara ministrul Apararii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close