Antena 3 Actualitate Minune într-o biserică din România. O icoană a Maicii Domnului a început să lăcrimeze - FOTO

Minune într-o biserică din România. O icoană a Maicii Domnului a început să lăcrimeze - FOTO

de Dan Gabor    |    20 Aug 2020   •   18:15
Minune într-o biserică din România. O icoană a Maicii Domnului a început să lăcrimeze - FOTO

Minune într-o biserică ortodoxă dintr-o comună din Alba. O icoană reprezentând-o pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus, aflată în biserica ortodoxă din comuna Cricău, a început să lăcrimeze. Potrivit unor surse din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, este vorba despre o icoană bizantină relativ nouă.

Minunea a fost observată prima dată la începutul postului Sfintei Marii. Preotul din Cricău a confirmat, pentru alba24.ro, fenomenul, dar a adăugat că nu doreşte să facă declaraţii despre subiect. Credincioșii din sat sunt extrem de marcați de minune, iar icoana a fost dusă şi la sediul Arhiepiscopiei otodoxe de Alba Iulia.

sursa: alba24.ro

”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare. Trebuie să treacă puţin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunţa. A fost adusă şi la noi. Trebuie văzută şi o să fiţi uimit.

Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău. Acesta a cumpărat icoana şi s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoţilor din Cricău”, a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian.

×
Subiecte în articol: icoana

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close