Antena 3 CNN Actualitate Minunea din râpa morţii! O femeie din Argeş, aflată pe lista morţilor, a ieşit din comă şi şi-a spus numele

Minunea din râpa morţii! O femeie din Argeş, aflată pe lista morţilor, a ieşit din comă şi şi-a spus numele

Minunea din râpa morţii! O femeie din Argeş, aflată pe lista morţilor, a ieşit din comă şi şi-a spus numele
25 Iun 2013   •   20:21

Soarta a fost cu două tăişuri pentru una dintre victimele tragediei din Muntenegru. Toţi, de la rude la autorităţi, credeau că şi ea şi soţul ei, un cunoscut om de afaceri din Argeş, au murit în vacanţa devenită coşmar.

Dar astăzi, ea a deschis ochii, a ieşit din comă şi şi-a spus numele: Maria Derviş. Trăieşte şi  va ajunge în curând acasă, unde însă îşi va înmormânta jumătatea.

Toată suflarea satului s-a adunat în Biserica din Valea Brazilor. Un lăcaş sfânt ridicat pentru oamenii locului de Nicolae Derveş, omul de afaceri mort în tragedia din Muntenegru.

La 64 de ani se hotărâse să petreacă mai mult timp cu soţia lui, călătorind prin lume, după o viaţă în care s-a dedicat afacerilor, Bisericii şi semenilor.

Iar oamenii i-au întors ajutorul prin rugăciune.

Dimineaţa s-a întâmplat minunea. O minune care a salvat-o pe Maria, soţia omului de afaceri.

Femeia trăieşte, dar va regreta probabil toată viaţa că nu şi-a lăsat soţul să decidă destinaţia de vacanţă.

"Discutau să meargă în concediu în Spania, cu avionul, că e mai comod, dar soţia dânsului a insistat să meargă în această excursie", a povestit primarul din Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu.

O zi mai târziu, el a pierit în prăpastia morţii din Muntenegru. Ea a luptat pentru viaţă pe un pat de spital din Podgorica. Alături de alţi 29 de supravieţuitori.

După două nopţi de coşmar, Maria Derviş va ajunge în grija medicilor de la Spitalul Bagdasar din Bucureşti. Soţul ei vine şi el acasă - dar în sicriu.

×
Subiecte în articol: accident in muntenegru
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close