Minunile Republicii Băsiste: Ruine cu termopane şi cultul personalităţii îngrăşat pe huiduielile electoratului

de A.M.P    |    22 Noi 2012   •   22:11
Minunile Republicii Băsiste: Ruine cu termopane şi cultul personalităţii îngrăşat pe huiduielile electoratului Foto: Antena 3

Mihai Gâdea vorbeşte în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3 despre "minunile Republicii Băsiste", precizând însă că "băsismul" nu este "doar o chestiune politică, ci şi una de atitudine". 

O primă minune este Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească de la Târgovişte, distrus după ce autorităţile locale au decis montarea de termopane la ruine. Reabilitarea Curţii, care a costat 3,5 milioane de euro, a fost condusă de o societate care nu fusese implicată niciodată în proiecte de acest gen.

Curtea Domneasca de la Târgovişte a fost restaurată precum o piaţa agroalimentară din cartierul bucureştean Balta Albă. Au închis-o într-o seră de termopane şi au pus gresie pe jos, distrugând-o cu neştiinţa lor.


O altă minune ar putea fi existenţa unui birou al fostului ministru al Apărării, Gabriel Oprea, în incinta Primăriei Sectorului 2, care are pe uşă o plăcuţă gravată cu mesajul: "General de Justiţie * * * * Gabriel Oprea"Cum să ajungi preşedintele României având o agresivitate verbală evidentă - o a treia minune.


Cum să fii huiduit de popor şi în acelaşi timp să îţi consolidezi cultul personalităţii - a patra minune.


Cum supravieţuim cu otrava pe care o mâncăm în fiecare zi - a cincea minune.


Vezi înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Parteneri
x close