Antena 3 CNN Actualitate Fiica doctoriței de 48 de ani răpusă de COVID-19, mesaj cutremurător: ''Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi!"

Fiica doctoriței de 48 de ani răpusă de COVID-19, mesaj cutremurător: ''Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi!"

Dr. Mioara Neagu, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) Fetești, a murit la numai 48 de ani, la Spitalul Colentina din București, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Medicul se infectase cu virusul Sars CoV-2 în luna septembrie. Din păcate, colegii ei de la Spitalul Colentina nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

Fiica doctoriței de 48 de ani răpusă de COVID-19, mesaj cutremurător: ''Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi!"
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   20:00

Zeci de mesaje de condoleanțe au curs pe pagina de Facebook a medicului Mioara Neagu, dar cel mai emoționant și dureros este cel al Andreei, fata Mioarei, la randul ei medic.

"Mamica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele și să ai grijă de mine de acolo de sus, ața cum ai avut grijă și când erai lânga mină. Promit că o să te fac mândră de mine, voi asculta toate sfaturile tale și voi fi puternică așa cum și tu ai fost și ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită!

Te iubesc foarte mult și o să îmi lipsești toata viața! Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!", a scris Andreea, potrivit Dobrogea TV.

Și colegii medicului au transmis mesaje de condoleanțe:

"Un înger ne-a părăsit pentru totdeauna! A luptat pentru pacienți cum a știut mai bine salvând multe vieți... Dumnezeu își alege oamenii buni și blanzi... Condoleanțe familiei îndurerate!"

"Azi nu zâmbim! Nu ne cere nimeni să fim în prima linie, ci să-i protejăm pe cei din prima linie. Azi, inconștienta noastră (a celor care nu numai că nu respectam regulile, dar chiar răspândim virusul) a mai ucis un om, un om care lupta pentru noi. EU,TU,EL,EA,NOI L-AM UCIS! Drum lin către stele, MINUNE DE OM-MIOARA NEAGU!"

 

 

×
Subiecte în articol: dr.Mioara Neagu COVID-19
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close