Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea a arătat pe Facebook cât a câştigat din pariuri în ultima lună: "Doresc să fiu scutit de sfaturi"

Mircea Badea a arătat pe Facebook cât a câştigat din pariuri în ultima lună: "Doresc să fiu scutit de sfaturi"

Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, a postat pe Facebook un filmuleţ în care le arată urmăritorilor săi câţi bani a câştigat în ultima lună, doar din pariurile plasate pe un site de pariuri şi jocuri de noroc. Astfel, realizatorul TV a avut un câştig de aproape 10 ori mai mare faţă de sumă pariată, respectiv a pariat aproximativ 3.500 de lei şi a câştigat peste 30.000 de lei. El le-a transmis şi un mesaj celor care îi dau sfaturi despre cum să parieze: "N-aş vrea să mai primesc sfaturi nesolicitate"

Mircea Badea a arătat pe Facebook cât a câştigat din pariuri în ultima lună: "Doresc să fiu scutit de sfaturi"
de Cristi Popovici    |    06 Sep 2020   •   18:45

Mircea Badea obişnuieşte să le ofere urmăritorilor săi pe Facebook dovezi ale priceperii sale în a nimeri rezultatele la pariuri sportive. De multe ori, sumele pariate sunt destul de mari, dar şi câştigurile pe măsură. Realizatorul emisiunii "În gura presei" îi roagă pe cei care se simt tentaţi să parieze sume mari să nu rişte niciodată mai mult decat şi-ar permite să piardă.

Într-unul din clipurile postate pe Facebook, Mircea Badea arată cum a realizat un câştig de peste 30.000 de lei într-o lună, pariind aproape 3.500 de lei. Apoi, îi roagă pe cei care se dau experţi în pariuri să nu-i mai ofere sfaturi.

"Doresc să fiu scutit de sfaturi, de oameni care mă învaţă, mă povăţuiesc, care îmi deschid ochii, care îmi spun că habar n-am, toate poveştile, clişeele, ş.a.m.d. Sunt miliardari care îmi dau sfaturi, mă învaţă cum să fie bine în viaţă, să nu fie rău. E în regulă, le mulţumesc foarte mult, dar n-aş vrea să mai primesc sfaturi nesolicitate.", a spus Mircea Badea în clipul postat pe pagina sa de Facebook.

"Nu postez pariurile pe care le pun în alte scopuri decât de divertisment. Dacă eşti "enterteined", îţi arăt lucrurile astea şi ţi se pare bine, şi amuzant şi îl vezi pe unul cum riscă mulţi bani, uneori câştigă, alteori, rareori pierde, e ok. Nu te îndemn să faci asta. E ca la bursă, 90% dintre cei care joacă pierd. Nu te îndemn să faci asta, e treaba mea cum fac, ce fac.", a explicat Mircea Badea."

"Rog a fi scutit de sfaturi pe care nu le solicit şi de tot felul de guru care sunt foarte pricepuţi, dar sunt cumva excedat. Vă mulţumesc!", a încheiat realizatorul TV.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă schimbări la transmiterea indexului în februarie
x close