x close

Mircea Badea: „Despre domnul Iohannis se spunea ultima dată că ar fi președintele României”

02 Aug 2018   •   00:00
Mircea Badea: „Despre domnul Iohannis se spunea ultima dată că ar fi președintele României”

Mircea Badea a vorbit la „Sinteza Zilei” despre interviul lui Tudorel Toader, scandalul cu șoferul cu numere obscene, dar și despre aparițiile președintelui Iohannis din ultima vreme. 

„E foarte tare Tudorel Toader. Exagerat de tare. E atât de tare că nu-mi vine sa cred. Adică dintre mămăligile astea de acolo, Toader e exagerat de tare. Le-a dat daună totală, dar nu-și mai reveneau ăia. Cumva, vine cineva le mai dă cu niște înjurături. E doar o chestie anti, nu e o înjurătură. Că așa am înțeles că e acum. Ai gesturi anti, nu înjurături. Aștia sunt atât de proști că au senzația că ei au descoperit miezul cu înjurătura aia. Adevărul e că numai voi puteți să înjurați. Noi suntem praf la capitolul asta. Cât de tare a șoferul. Păi dacă mă apuc acum, o oră aș fi anti”. 

„Despre domnul Iohannis ultima dată se spunea că ar fi președintele României.. când a fost văzut ultima dată. Aparițiile lui Iohannis sunt ca cele ale lui Yeti, omul zăpezilor. Cred că l-am văzut pe Iohannis la un moment dat, dar e posibil să fi fost imagine de arhivă. Dânsul era ultima dată președintele României, înțeleg că acum e președintele PNL-ului. Uite, s-au întâlnit ăștia din conducerea PNL cu domnul Iohannis și au zis că s-a vorbit despre temele importante cu privire la agenda politică a zilei despre pregătirea Consiliului Național de sâmbătă. Mă gândeam de ce îl plătesc eu pe domnul Iohannis.. că îl plătesc din impozitele mele, aia de la SRI tv nu plătesc impozite, dar eu plătesc”, a mai spus Badea. 

Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea iohannis Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati