Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Procurorul general al României a demisionat în urma unui scandal fabricat

Mircea Badea: Procurorul general al României a demisionat în urma unui scandal fabricat

Mircea Badea: Procurorul general al României a demisionat în urma unui scandal fabricat
02 Feb 2016   •   19:57
Mircea Badea a spus, marți, după demisia lui Tiberiu Nițu, că procurorul genaral al României ”a fost dat jos printr-o operațiune mafiotă”, astfel că i ”s-a fabricat” un scandal.
 
”Cred că astăzi este marțea neagră în România (...) pentru că pentru Procurorul general al României - indiferent cum îl cheamă, în cazul nostru Tiberiu Nițu, pentru care nu am o simpatie deosebită sau antipatie - a demisionat în urma unui scandal fabricat, a unui nod în papură care i s-a confecționat, absolut programat și intenționat”, a spus Mircea Badea, marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
”Procurorului general al României i s-a confecționat un nod în papură de către forțe interesate să dea jos procurorul general al unei țări. În țara noastră, procurorul general a fost dat jos printr-o operațiune strict mafiotă, după părerea mea, care a îngemănat confecționarea unui scandal cu o propagandă uriașă însoțitoare”, a comentat Mircea Badea.
 
Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, și-a dat demisia marți, după ce numele lui a fost implicat, săptămâna trecută, în scandalul coloanelor oficiale.

De ce a demisionat Tiberiu Nițu. Primele explicații ale Procurorului general

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close