Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: MRU, un personaj odios dar cu "o doză de legitimitate" venită din votul dat de români lui Klaus Iohannis

Mircea Badea: MRU, un personaj odios dar cu "o doză de legitimitate" venită din votul dat de români lui Klaus Iohannis

Mircea Badea: MRU, un personaj odios dar cu "o doză de legitimitate" venită din votul dat de români lui Klaus Iohannis
26 Iun 2015   •   00:03

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de joi seară a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei, despre nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, argumentând legitimitatea acestuia pentru o astfel de funcţie.

Badea a explicat, la Antena 3, că Mihai Răzvan Ungureanu "are doza sa de legitimitate" tocmai prin votul dat de români lui Klaus Iohannis, la prezidenţiale.

"Din punctul meu de vedere este un personaj odios. Dar, la fel de cert este faptul că domnul Klaus Iohannis a fost validat în funcţia de preşedinte al României de către milioane de români, afişându-se public, asumându-şi-i public şi pe Mihai Răzvan Ungureanu şi pe ceilalţi la fel de odioşi care l-au sprijinit pe Băsescu în ticăloşiile sale", a afirmat Mircea Badea.

"Nu ştiu de ce lumea e atât de şocată că vrea să îl pună pe MRU la SIE. Pe cine ai vrea să pună? Pe mine? Nu a apărut pe toate scenele electorale cu Mihai Răzvan Ungureanu? Domnul Iohannis nu s-a ascuns, nu a făcut o mânărie. A ieşit pe scenă cu oamenii aia şi a spus: Votaţi-mă!", completat Badea.

Badea a subliniat că, în opinia sa, nominalizarea lui MRU la SIE este una îngrozitoare însă, "dacă poporul român aşa a decis", prin votul pe care l-a dat lui Iohannis, atunci "bine".

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close