Antena 3 CNN Actualitate Mircea Geoană îşi arată cearcănele din campanie pe Internet

Mircea Geoană îşi arată cearcănele din campanie pe Internet

Mircea Geoană îşi arată cearcănele din campanie pe Internet
27 Noi 2007   •   15:56

Preşedintele PSD şi-a făcut un jurnal de campanie, în imagini. Dacă blogurile sunt deja bifate în portofoliul mai tuturor politicienilor cu greutate, Mircea Geoană s-a hotărât să atace şi domeniul video de pe internet. Într-un filmuleţ postat pe neogen, liderul social-democraţilor le arată internauţilor ce înseamnă să fii preşedinte al principalului partid de opoziţie şi să fii şi în plină campanie electorală, pe deasupra. La loc de mare cinste printre câştigurile unei astfel de bătălii: cearcănele de sub ochii fostului şef al diplomaţiei române.

?Nu mai am nici voce şi cred că nici pingele?. Cu aceste vorbe îşi începe Geoană jurnalul despre ?cum e pe bune să faci campanie?. Şi ne avertizează, scurt: ?Am să vă spun lucruri pe care, în mod normal, nu le-aş spune unei ziariste, chiar dacă ar fi atractive?.

Care sunt deci secretele campaniei conduse de un lider de partid? De la Geoană, răspunsul sună în felul următor: plimbări cu maşini de mâna a doua sau cu elicoptere, dacă ai resurse, organizarea de mitinguri cu o coregrafie bine stabilită, risipă de energie şi de vorbe, dar şi o ?chimie intimă între cel care vorbeşte şi cei care îl ascultă?.

Înregistrarea este postată în ultima săptămână campanie, după o deplasare la Iaşi, şi este o invitaţie să facem politică. Mai jos, puteţi viziona întreg filmuleţul postat pe neogen de userul Mircea_Geoană:


Despre acest subiect a scris prima dată ziaristul Cristian Şuţu, pe blogul său: Geoană vă invită să faceţi politică. Cu elicopterul

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close