Antena 3 CNN Actualitate Mircea Oprean: În 89, orizontul de aşteptare al românilor era foarte aproape. Acum, ei nu s-au ales nici măcar cu o ţară

Mircea Oprean: În 89, orizontul de aşteptare al românilor era foarte aproape. Acum, ei nu s-au ales nici măcar cu o ţară

Mircea Oprean: În 89, orizontul de aşteptare al românilor era foarte aproape. Acum, ei nu s-au ales nici măcar cu o ţară
Sursa foto: Foto captura Antena 3
01 Mai 2013   •   23:24

Invitat în ediţia de miercuri seară a emisunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, ginerele familiei Ceauşescu, profesorul Mircea Oprean, a declarat că regretul său cel mai mare este că, după aproape 24 de ani, "românii nu s-au ales nici măcar cu o ţară".

"Regretul meu este legat de faptul că, în 89, orizontul de aşteptare al românilor era foarte aproape şi foarte bogat. Au trecut aproape 24 de ani şi speranţele lor s-au năruit. Nu s-au ales nici măcar cu o ţară", a spus profesorul Oprean la Antena 3.

Soţul Zoei Ceauşescu, despre ultima întâlnire cu soţii Ceauşescu, în 21 decembrie 1989

Soţul Zoei Ceauşescu a povestit la Antena 3 şi despre explicaţia personală pentru faptul că soţia sa s-a stins atât de repede.

Mircea Oprean: Gheorghiu-Dej îl îndemna pe Nicolae Ceauşescu să divorţeze. Era la modă să se căsătorească cu evreice

"Cauzele sfârşitului atât de rapid pentru Zoe sunt în primul rând condiţiile de detenţie, pe urmă distrugerea morală la care a fost supusă cu nişte anchete aberante. Pentru ea, să fie acuzată de furt, de hoţie, a fost mai mult decât oricât. Ea a şi spus: Pentru că nu au putut să mă îngenuncheze, m-am prăbuşit".

Invitat la Antena 3, ginerele familiei Ceauşescu a dezminţit informaţia potrivit căreia socrii săi s-ar fi cunoscut de 1 Mai.



×
Subiecte în articol: mircea oprean Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close