Antena 3 CNN Actualitate Mirela Voicu dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei

Mirela Voicu dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei

Mirela Voicu dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei
22 Oct 2016   •   21:16

Sâmbătă seară, telespectatorii Antena 3 care au deschis televizoarele ca să urmărească emisiunea ''Voi cu Voicu'' au avut parte de o surpriză imensă.

Simpatica Mirela Voicu a schimbat rolul de moderator cu actrița Carmen Tănase și, în loc să pună întrebări ca de obicei, a primit ea întrebări. Ba mai mult, a vorbit despre cel mai mare secret al vieții ei, un aspect care i-a marcat viața și pe care publicul îl află acum pentru prima oară. Mirela Voicu a fost adoptată. 

''M-am născut într-o familie de oameni foarte mișto. De fapt, acolo am crescut de la două săptămâni. Pe urmă, pe la 12 ani a venit sora lui maică-mea pe la noi și m-a întrebat câți an am și am spus ''12''. Și exclamă către mama: ''12 ani au trecut de când ai luat-o?'' Mama săraca s-a făcut la față toate culorile pământului'' - așa își începe Mirela Voicu cel mai important interviu din viața ei. Interviu pe care îl dă, nu îl ia, cum se spune în presă.

Așa a aflat că cei care o crescuseră erau de fapt părinți adoptivi.

Cine o cunoaște pe Mirela Voicu știe că are un suflet deosebit de mare. Însă, ce o impresionează cu adevărat? Mirela a vorbit cu ochii în lacrimi despre un moment al vieții ei peste care nu va putea trece prea ușor.

Carmen Tănase a vrut să afle de ce nu s-a căsătorit Mirela până acum. A fost extrem de surprinsă să afle motivul.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close