Antena 3 CNN Actualitate Miron Cozma a ajuns la Timişoara după 12 ore (VIDEO)

Miron Cozma a ajuns la Timişoara după 12 ore (VIDEO)

Miron Cozma a ajuns la Timişoara după 12 ore <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Dec 2007   •   07:29

Miron Cozma a ajuns în toiul nopţii la Timişoara, după o călătorie de aproape 12 ore. Toată lumea îl aştepta în faţa casei sale, unde anunţase că-şi va petrece sărbătorile alături de familie. Cozma şi-a schimbat însă destinaţia în ultimul moment. Împreună cu fiul său, care l-a întâmpinat la intrarea în oraş, el s-a îndreptat spre un hotel din centru. Doar echipa Antenei 3 a reuşit să îi ia urma fostului lider al minerilor. Reporterii l-au urmat până la hotelul unde s-a cazat, şi au obţinut de la fostul lider al minerilor şi declaraţii în exclusivitate.

Însă până la Timişoara Miron Cozma a avut cale lungă. Luni, în jurul orei 14.00, liderul minerilor din Valea Jiului părăsit localitatea Voluntari unde şi-a petrecut prima noapte de libertate. A plecat pe centura Capitalei către localitatea lui de domiciliu. Asta deorece Cozma are interdicţie a intra în Bucureşti vreme de 5 ani.

După aproximativ 2 ore de mers a ajuns la Piteşti. A luat masa, împreună cu prietena sa, la un restaurant de la marginea municipiului oraşului. Fostul lider al minerilor a declarat că nu regretă timpul petrecut în spatele gratiilor şi a lansat un atac la adresa foştilor preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, dar şi a lui Traian Băsescu.

?Reminiscenţele lui Ceauşescu înca conduc ţara. Îmi pare rău că de 17 ani tot ei conduc. Toate sechelele lui Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu?, a spus fostul lider al minerilor. Apoi a plecat spre Timişoara, oraşul despre care a spus că nu mai înseamnă acasă pentru el. În drum, în jurul orei 21.30 s-a oprit la o benzinărie. A fost recunoscut de un bărbat, care a dorit să aibă o amintire cu el. Miron Cozma a ajuns la Timişoara în jurul orei 1.20 de minute dimineaţa.

MIRON COZMA A AJUNS ÎN TIMIŞOARA DUPĂ 12 ORE

Antena 3

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close