Antena 3 Actualitate Miron Cozma, implicat într-un scandal la Ploieşti

Miron Cozma, implicat într-un scandal la Ploieşti

21 Mar 2017   •   19:48
Miron Cozma, implicat într-un scandal la Ploieşti

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a fost implicat, marţi, într-un scandal la Ploieşti, când a intenţionat să protesteze referitor la poluare în faţa unei rafinării, iar mai mulţi cetăţeni l-au acuzat că are anumite interese.

Miron Cozma a venit la Ploieşti în calitate de vicepreşedinte al unei asociaţii, pentru a participa la un protest în faţa fostei rafinării Astra, acţiunea fiind anunţată de către un cetăţean din zonă care reclama faptul că o societate care activează pe platforma industrială a rafinăriei ar deversa hidrocarburi şi deşeuri radioactive direct în sol.

Cozma a declarat că respectiva societate desfăşoară o activitate care produce poluare, el spunând că pe platforma industrială se spală vagoane de uraniu.

Un reprezentant al comunităţii locale a intervenit în acel moment, acuzându-l pe Miron Cozma de minciună şi de anumite interese.

Între cei doi a urmat un schimb de replici în care s-au implicat şi alţi membri ai comunităţii formate în majoritate din romi, la faţa locului fiind şi jandarmi.

În acest context, acţiunea de protest împotriva poluării nu a mai avut loc.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Miron Cozma scandal Ploiești protest

Antena 3 CNN

 

 

Antena 3 şi CNN, parteneriat exclusiv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close