Antena 3 CNN Actualitate Misterul continuă: Jandarmul sinucigaş din Buzău şi-a omorât soţia. Dar cum a murit copilul?

Misterul continuă: Jandarmul sinucigaş din Buzău şi-a omorât soţia. Dar cum a murit copilul?

Misterul continuă: Jandarmul sinucigaş din Buzău şi-a omorât soţia. Dar cum a murit copilul?
24 Apr 2008   •   21:13

Subofiţerul Marian Stoian, în vârstă de 32 de ani, care a fost găsit mort în casa sa din Buzău, alături de soţie şi de copilul lor de cinci ani, s-a sinucis. Jandarmul şi-a omorât soţia şi apoi, conform autopsiei, şi-a tăiat singur gâtul. Misterul se adânceşte însă când vine vorba de copil.

În seara dinaintea tragediei, bărbatul şi-a parcat maşina în spatele blocului. În această maşină şi-a lăsat şi uniforma. După care oamenii spun că s-a dus la magazin şi a cumpărat două sticle de băutură, aşa cum obişnuia deseori. Măcelul a avut loc abia dimineaţa. Vecinii povestesc că Marian şi Cristina, asistentă la Spitalul Judeţean din Buzău, s-au certat îngrozitor, însă nu era pentru prima oară când se întâmpla asta.

SINUCIDERE ŞI CRIMĂ:

Medicii legişti au stabilit că femeia şi copilul au murit între 4 şi 6 dimineaţa. În jurul orei 10, jandarmul şi-a luat şi el viaţa. ?Semne de întrebare sunt în privinţa copilului. Deocamdată nu se ştie cum a murit, pentru că pe corpul lui nu s-au găsit urme de violenţă?, a declarat procurorul Aurelian Iana. Anchetatorii au mai descoperit că jandarmul avea datorii mari la bancă şi la prieteni. În plus, juca şi la cazino.

Psihologii spun că nu e exclus ca jandarmul să fi suferit de tulburări de comportament. ?Ipoteza mea este că jandarmul suferea de ceea ce se numeşte tulburare sadică. Manifesta dorinţa de a se comporta violent sau avea dorinţa de a consuma emisiuni sau filme violente?, spune psihologul Eugen Popa.

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close