Antena 3 CNN Actualitate Misterul familiei Keller. Cei trei germani au fost găsiţi, în Botoşani (VIDEO)

Misterul familiei Keller. Cei trei germani au fost găsiţi, în Botoşani (VIDEO)

Misterul familiei Keller. Cei trei germani au fost găsiţi, în Botoşani <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Ian 2008   •   10:55

Familia de cetăţeni germani dată disparută de o lună în România a fost găsită în judeţul Botoşani. Membrii familiei Keller au fost recunoscuţi de oameni în urma mediatizării din ultimele zile a cazului lor. Misterul dispariţiei lor este însă departe de a fi elucidat, deşi cei trei au reuşit să fie găsiţi. După ce au fost duşi la poliţie, ei au declarat că ?România este o ţară în tranziţie şi trebuie să îşi ajute fraţii?. Atât şi nimic mai mult, drept răspuns la întrebarea unde au petrecut cele două luni de când se află în ţară şi de ce nu şi-au sunat rudele din Germania. Mai mult, nici acum nu au vrut să îşi sune fiica din Germania, cea care a tras prima semnalul de alarmă cu privire la dispariţia familiei sale.

Tatăl, mama şi fiul lor de 16 ani au venit să-şi petreacă vacanţa la rudele din Timişoara, la jumătatea lunii noiembrie. Apoi au plecat în excursie la mănăstiri, iar de pe 29 noiembrie rudele din România nu au mai ştiut nimic de ei. Ioan Keller trebuia să stea în România doar trei săptămâni, iar apoi să se întoarcă la serviciu.

Fiica lui Ioan Keller a primit însă un mesaj ciudat, în ajun de Crăciun. Pe 24 decembrie, tatăl ei o anunţa scurt: ?nu-ţi fă griji, când vin înapoi o să te caut?.

Tot rudele din Germania au aflat că Ioan Keller a sunat ulterior la serviciu să-şi prelungească concediul. Pe 1 ianuarie trebuia să fie însă în Gemania. Nu a venit, aşa că au intrat şi ei în panică şi au anunţat poliţia locală. După ce familia de origine română a fost căutată şi în România şi în Germania, apariţia lor este la fel de ciudată, ca şi explicaţiile pe care le dau.

FAMILIA KELLER A FOST GĂSITĂ LA BOTOŞANI  

CEI TREI CETĂŢENI GERMANI REFUZĂ SĂ IA LEGĂTURA CU RUDELE LOR:

Antena3.ro

×
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close