Antena 3 CNN Actualitate Mitică Dragomir: O să dau pozele cu gagicile aduse de Prunea în cantonamentul naţionalei

Mitică Dragomir: O să dau pozele cu gagicile aduse de Prunea în cantonamentul naţionalei

Mitică Dragomir: O să dau pozele cu gagicile aduse de Prunea în cantonamentul naţionalei
05 Sep 2008   •   18:47

Preşedintele LPF, Mitică Dragomir a lansat un atac la adresa lui Florin Prunea, directorul departamentului de Relaţii Internaţionale al FRF, pe care l-a acuzat că a adus prostituate în cantonamentele echipei naţionale a României, înaintea meciurilor cu Bulgaria şi Israel.

Potrivit Gazetei Sproturilor, Mitică Dragomir are fotografi care dovedesc afirmaţiile sale. "Eu am vorbit despre gagicile aduse de Prunea la Constanţa, nu de soţiile fotbaliştilor, şi la timpul respectiv o să le dau şi pozele. Prunea vrea să îi compromită pe Mircea Sandu şi Kassai. Au făcut desfrâu cu gagicile pe care le-a adus în cantonamentul echipei naţionale de la Constanţa şi din Israel. Nu au fost fotbaliştii, alţii, o să îi spun altădată. Ele au fost aduse de Prunea, care e peştele Federaţiei. În Belarus s-a mai întâmplat un lucru mult mai grav, dar o să îl spun altădată, aici nu îl acuz pe Prunea" a spus Dragomir, citat de GSP.

În replică, Prunea a afirmat că nici nu a fost prezent în cantonamentul pentru meciul cu Bulgaria, fiind la momentul respectiv în Germania. Eu sunt directorul departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, mă ocup de alte probleme. Nici măcar nu mănânc peşte. Este un mincinos, va răspunde în faţa justiţiei. Eu nici nu am fost la Constanţa pentru meciul cu Bulgaria, atunci eram în Germania, plecat cu naţionala de tineret" a spus fostul portar al naţionalei.

CITITI ŞI ARTICOLUL REVOLUŢIA VIOLET DE LA TIMIŞOARA AR PUTEA FI AUTORIZATĂ SĂ SE DESFĂŞOARE LEGAL

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close