Antena 3 CNN Actualitate Mitică Dragomir: Sunt total nemulţumit de suma pe care am primit-o

Mitică Dragomir: Sunt total nemulţumit de suma pe care am primit-o

Mitică Dragomir: Sunt total nemulţumit de suma pe care am primit-o
08 Apr 2008   •   20:10

De astăzi este parafat: Liga I de fotbal se joacă în Băneasa. Antena 1 şi RCS-RDS au semnat contractul cu Liga Profesionistă de Fotbal, după o zi de tensiuni şi un refuz fără motiv al LPF. Invitat la Ştirea Zilei, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a recunoscut că au existat câteva momente tensionate.

?Dacă eu nu doream să semnez acest contract, el nu se parafa?, a subliniat liderul LPF, adăugând că s-a încălcat termenul de confidenţialitate. Un executor judecătoresc a lipit contractul de geamurile sediului LPF, unde a putut fi văzut de oricine. ?Directorii de la Antena1 şi RCS-RDS au făcut presiuni asupra mea, crezând că eu cedez?, a precizat Dragomir.

Întrebat care au fost motivele de nemulţumire, preşedintele Ligii a replicat: ?Sunt total nemulţumit de sumă. Eu aş fi dorit măcar 100 de milioane de euro, fără TVA. Nu am ştiut însă valoarea companiilor care vin să liciteze, că dacă ştiam asta, puneam de la 100 în sus?.

În ceea ce priveşte stabilirea programului de difuzare a meciurilor, Dragomir a precizat clar că televiziunea nu are niciun drept în această chestiune. ?Nu există ţară în lume în care să facă televiziunile programul. Există doar o colaborare cu Liga Profesionistă de Fotbal. Anetna 1, RCS şi RDS nu au ajuns însă la concluzia că ar exista un abuz aici?, a conchis el.

?Ţelul meu este ca, peste 2 ani, să iau peste 200 de milioane de euro pe această chestiune?, susţine Mitică Dragomir.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close