Antena 3 CNN Actualitate Moartea a tras la sorţi - În şase familii există câte două victime: un decedat şi un supravieţuitor

Moartea a tras la sorţi - În şase familii există câte două victime: un decedat şi un supravieţuitor

Moartea a tras la sorţi - În şase familii există câte două victime: un decedat şi un supravieţuitor
Sursa foto: Foto: Antena 1
26 Iun 2013   •   22:38

Moartea a tras la sorţi. A ales între mamă şi fiică, soţ şi soţie sau surori. Şase familii plâng cu jumătate de inimă şi se bucură cu cealaltă. Fiecare dintre ele a pierdut pe cineva în accidentul din Muntenegru. Şi în acelaşi timp, în fiecare familie există şi câte un supravieţuitor, care şi-a văzut mama, soţul sau sora murind.

La Cluj Napoca steagul a coborât în bernă. Aurora Morar plecase în vacanţă cu fiica ei mai mică, Maria, care are 26 de ani. Aurora a fost printre cei care au rămas în maşină, captivă în uriaşul sicriu de tablă.

În momentul în care autocarul a intrat în parapet şi-a luat fiica în braţe. A strâns-o la piept încercând s-o protejeze. Femeia a fost strivită însă de o stâncă imensă care s-a prăbuşit de nicăieri. Chiar sub ochii fetei sale.

Până ieri, tânăra a ştiut că mama ei trăieşte. Astăzi, tânăra a fost externată de la Spitalul Elias. Are răni uşoare dar refuză să vorbească. Nu-i vine să creadă că-şi va conduce mama pe ultimul drum.

Nicolae Derviş, fost consilier local din Curtea de Argeş şi patronul unei fabrici de pâine a plecat în Muntenegru ca să se întâlnească cu Dumnezeu. Soţia lui a insistat să meargă să se roage împreună la mănăstirile de acolo. Erau amândoi credincioşi. Omul de afaceri ridicase chiar şi o biserică în satul său natal.

Nicolae Derviş şi-ar fi dorit să plece în Spania, cu avionul. Dar ceva l-a făcut să cedeze.

Aproape două zile toţi au ştiut că soţii Derviş au murit. Acasă, toţi prietenii se rugau pentru ei. Iar miracolul nu a întârziat să apară. Maria Derviş şi-a revenit la terapie intensivă şi a spus cum o cheamă.

Nicolae Derviş însă aceasta a fost ultima vacanţă.

Moartea a ales şi între soţii Marinescu, tot din Curtea de Argeş.

Ion Marinescu, tatăl unui fost consilier local PNL a plecat în vacanţă cu soţia înainte de o operaţie grea pe care urma s-o facă la inimă. Georgeta Marinescu a scăpat. Timpul lui s-a oprit însă într-o prăpastie adâncă din apropiere de Podgoriţa.

Viaţa şi moartea şi-au dat mâna în mod cinic şi pentru o familie din Bucureşti, familia Zamfir. Copiii lor au ajuns luni seara, în Muntenegru pentru a afla ce s-a întâmplat. Îşi văzuseră tatăl într-o fotografie, pe internet.

Au aflat vestea tristă chiar în timp ce stăteau de vorbă cu Mihai Gâdea, în faţa spitalului din Podgoriţa. Gheorghe Zamfir a murit pe masa de operaţie. Georgeta Zamfir a fost salvată.

Azi noapte rudele familiei l-au identificat pe Gheorghe Zamfir la institutul de medicină legală din Bucureşti.

Aceeaşi soartă crudă a avut-o şi familia Troe.  Troe Gheorghe va fi înmormântat în Capitală. Soţia sa, Mariana Troe luptă pentru viaţă la spitalul Bagdasar.

Aurica şi Maria Enescu erau surori. Maria s-a născut din nou, în canionul care şi-a luat tributul morţi. Aurica, sora ei s-a înălţat la Cer duminică seara.

×
Subiecte în articol: accident in muntenegru
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close