Moartea tinerilor care s-au aruncat de pe un bloc, planificată în detaliu

01 Noi 2007   •   14:12
Moartea tinerilor care s-au aruncat de pe un bloc, planificată în detaliu
Detalii noi în cazul tragicului eveniment ce a avut loc miercuri, în sectorul 3 al capitalei. Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce, aparent s-au aruncat de pe un bloc de 10 etaje, legaţi cu lanţuri unul de celălalt. Vecinii celor doi tineri spun că aceştia proveneau din familii dezbinate. Unul dintre ei locuia cu bunica sa, tatăl fiind în închisoare, unde ispăşeşte o pedeapsă pentru viol, iar mama este plecată la muncă pe un vas de croazieră. Celălalt tânăr, spun oamenii, locuia cu mama sa, însă părinţii erau divorţaţi.

Prietenii celor doi spun că l-au auzit pe unul dintre tineri spunând că vrea să se omoare şi sunt convinşi că totul a fost plănuit în detaliu. Se pare că acesta ar fi încercat să se angajeze la o firmă de pază, însă a picat testul psihologic, ceea ce l-a afectat foarte tare.

În plus, tânărul obişnuia să ia droguri, mai spun cunoscuţii. Poliţiştii aşteaptă rezultatele autopsiei care a fost efectuată joi.

Potrivit Institutului de Medicină Legală, tânărul despre care se spune că lua droguri avea pe mână semne de înţepături, care ar putea proveni de la o seringă.

Antena 3

x close