Antena 3 CNN Actualitate Mod inedit de susținere a medicilor din România. Duminică seară, românii au ieșit la ferestre, au luminat cu telefoanele și i-au aplaudat pe cei din linia întâi

Mod inedit de susținere a medicilor din România. Duminică seară, românii au ieșit la ferestre, au luminat cu telefoanele și i-au aplaudat pe cei din linia întâi

Mod inedit de susținere a medicilor din România. Duminică seară, la ora 22.00, românii sunt îndemnați să iasă la ferestre și să lumineze cu telefoanele.

Mod inedit de susținere a medicilor din România. Duminică seară, românii au ieșit la ferestre, au luminat cu telefoanele și i-au aplaudat pe cei din linia întâi
15 Mar 2020   •   20:35

Mihai Gâdea a lansat, duminică, la Sinteza Zilei, îndemnul ca toți românii să facă acest gest de solidaritate cu medicii care sunt la datorie în aceste momente dificile.

"În această seară, la ora 22.00, oriunde ați fi, ieșiți la fereastră, apladudați-i, înălțați o rugăciune, spuneți ceea ce considerați dvs. și cred că este unul dintre momentele în care trebuie cumva să ne ridicăm", a spus Mihai Gâdea.

Mii de români au răspuns, duminică seară, la ora 22.00, apelului lansat de Mihai Gâdea și și-au arătat solidaritatea și respectul pentru medicii și asistentele care luptă în linia întâi cu coronavirusul.

Este doar unul dintre gesturile pregătite în această perioadă pentru a ne arăta solidaritatea pentru medicii care se luptă cu coronavirusul.

Aproximativ 5o de membri ai galeriei Peluza Sud, suporteri ai echipei din Liga a treia, FC Universitatea Craiova, au aprins, duminică seara torţe în fața Spitalului de Boli Infecţioase Craiova. Suporterii au vrut să le arate medicilor că-i susţin în lupta cu “virusul ucigaş”.

Membrii galeriei Peluza Sud au întins pe gardurile Spitalului de Boli Infecţioase Craiova, transformat îân centru de tratare a bolnavilor de COVID-19, bannere pe care erau scrise mesaje de susţinere a medicilor care tratează persoanele infectate cu coronavirus.

“Suntem alături de voi! Nu sunteţi singuri!”, au scris suporterii FC Universitatea Craiova. Aceştia au aprins şi mai multe torţe în faţa spitalului, iar manifestarea lor s-a încheiat după aproximativ 5 minute, potrivit unor locatari din zonă, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close