Antena 3 CNN Actualitate Momentul exploziei rulotei fast-food în Botiza | O fetiţă aflată în braţele tatălui ei este în stare gravă

Momentul exploziei rulotei fast-food în Botiza | O fetiţă aflată în braţele tatălui ei este în stare gravă

Momentul în care o rulotă de fast-food a explodat în Botiza, judeţul Maramureş, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Alin Tarnovschi    |    24 Ian 2023   •   13:13

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, la un moment dat, rulota de fast-food a explodat, deflagraţia provocând un val uriaş de flăcări şi fum.

Mai mulţi oameni, care se aflau în zonă, au luat-o la fugă imediat după explozie, în timp ce alţii, care au fost surprinşi de explozie, au suferit răni grave şi arsuri.

În total, cinci oameni au fost răniţi. Printre ei se numără şi o fetiţă în vârstă de numai trei ani, care se afla în braţele tatălui ei.

Explozia a fost urmată de un incendiu puternic. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, precum şi ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spitalele din apropiere.

Citeşte şi: Fetiţa de trei ani, rănită după explozia unei rulote de fast-food în Maramureş, este în stare gravă şi a fost transportată la Bucureşti

Fetiţa de trei ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Minora este intubată, iar starea ei este gravă.

Potrivit medicilor, fetiţa are arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi gambelor, iar starea ei este destul de gravă.

Medicii de la Grigore Alexandrescu au transmis că, în funcţie de evoluţia locală, vor decide dacă este necesară şi o intervenţie chirurgicală de grefare.

×
Subiecte în articol: Botiza Maramureș explozie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close