Antena 3 CNN Actualitate Momente de cumpănă pentru criminalul lui Emi Pian. S-a trezit încolțit de asasinii clanului Duduianu. Ce a urmat e halucinant

Momente de cumpănă pentru criminalul lui Emi Pian. S-a trezit încolțit de asasinii clanului Duduianu. Ce a urmat e halucinant

Doi frați și o rudă a a lui Emi Pian, care voiau să-l răzbune pe fostul lider al Duduienilor, și să-l ucidă pe cel care îl considerau vinovat, au fost reținuți, transmite, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Momente de cumpănă pentru criminalul lui Emi Pian. S-a trezit încolțit de asasinii clanului Duduianu. Ce a urmat e halucinant
de Dan Gabor    |    12 Aug 2020   •   18:00

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea - n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

Cele trei persoane suspectate că voiau să-l omoare pe presupusul criminal al interlopului Emi Pian au fost reținute și urmează să fie duse la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost, vineri, arestat preventiv

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunță Poliția București.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei, cu prilejul unei partide de barbut.

Emi Pian: Am poftă de viață până la 100 de ani

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Atunci a fost așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie. Emi Pian le transmitea, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare și cu o poftă de viață de până la 100 de ani.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, proaspăt eliberat.

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close