Antena 3 CNN Actualitate Momentele săptămânii, analizate de Adrian Ursu şi Andreea Dumitrache: papucii prăfuiţi, deja-vu la metrou şi campanie cu lăutari

Momentele săptămânii, analizate de Adrian Ursu şi Andreea Dumitrache: papucii prăfuiţi, deja-vu la metrou şi campanie cu lăutari

O mamă care îşi încalţă fetiţa cu adidaşi noi, la şcoală, inaugurarea metroului din Drumul Taberei - deja vu din epoca de aur, lăutari în campania lui Onţanu şi Raluca Turcan în ţinută "Bravo, n-ai stil!" - sunt câteva din imaginile care au făcut înconjurul televiziunilor şi al internetului în săptămâna care se încheie. Toate au fost comentate de Adrian Ursu şi Andreea Dumitrache, în cadrul emisiunii Previziuni de la Antena 3.

Momentele săptămânii, analizate de Adrian Ursu şi Andreea Dumitrache: papucii prăfuiţi, deja-vu la metrou şi campanie cu lăutari
de Cristi Popovici    |    18 Sep 2020   •   11:15

Adrian Ursu şi Andreea Dumitrache au analizat cu ironie şi umor felul în care politicienii profită de orice moment pentru a ieşi în evidenţă, în campanie electorală. 

Însă cea mai puternică imagine a săptămânii a venit de la deschiderea anului şcolar şi o arată pe o mamă din Vaslui care îi schimbă fetiţei sale papucii prăfuiţi cu nişte adidaşi noi, pe un fond sonor dominat de imnul României.

"Aşa arată România din praf. Papucii rezistau în colbul de pe uliţă, până la şcoală, unde trebuiau puşi în picioare adidaşii cei noi, cumpăraţi în acea zi", au comentat imaginile Adrian Ursu şi Andreea Dumitrache.

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei, chiar dacă lucrările nu au fost finalizate complet, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban, este un alt moment important al săptămânii. Pe internet, festivitatea a fost parodiată, iar pe imaginile cu Iohannis şi Orban din metru, cineva a pus fondul sonor de la TVR, de pe vremea când Nicolae Ceauşescu inaugura metroul. Rezultatul este un clip plin de umor-negru, devenit viral pe Facebook.

În plină campanie electorală, candidaţii fac tot posibilul să iasă în evidenţă iar postările şi clipurile pe care le promovează pe Facebook sunt dintre cele mai originale. Nu lipsesc nici ritmurile lăutăreşti din această campanie.

Într-unul din ele, mai mulţi susţinători ai PNL s-au filmat cântând pe stradă - "Se oftică PeSeDe-ul, tina-na-na, ti-na-na, Câştigăm tot PeNeLe-ul, Tara-ra-ra, tara-ra-ra".

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close