Antena 3 CNN Actualitate Monica Anisie: Aș vrea să fac un apel către întreaga societate: este nevoie să fim responsabili!

Monica Anisie: Aș vrea să fac un apel către întreaga societate: este nevoie să fim responsabili!

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut, duminică, un apel la responsabilitate pentru ca toată lumea să pună umărul pentru revenirea copiilor în școli. Monica Anisie a subliniat că educația nu trebuie să fie politizată în aceste momente.

Monica Anisie: Aș vrea să fac un apel către întreaga societate: este nevoie să fim responsabili!
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    13 Sep 2020   •   18:58

"Aș vrea să fac un apel către întreaga societate. Ne aflăm într-o situație dificilă și aș vrea să punem umărul cu toții la revenirea copiilor în spațiul școlii. Copiii își doresc să vină la școală, profesorii își doresc să-și revadă elevii. Fac apel la toată lumea să încetăm să politizăm în vreun fel educația în aceste momente. Este nevoie de întreaga societate, de responsabilitatea noastră a tuturor și este nevoie să fim împreună.

Dacă suntem împreună se poate să facem educație. Lăsând la o parte toate implicațiile politice vom reuși să avem în spațiul școlii copii în siguranță, vom reuși să avem în spațiul școlii cadre didactice pregătite pentru a desfășura activitățile didactice", a spus Monica Anisie, într-o conferință de presă, la Ministerul Educației.

×
Subiecte în articol: Monica Anisie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close