Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, adevărul despre moartea Cristinei Țopescu: „Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”

Monica Pop, adevărul despre moartea Cristinei Țopescu: „Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”

Medicul Monica Pop a fost miercuri la capela Cimitirului Bellu, pentru a-i aduce Cristinei Țopescu un ultim omagiu.

Monica Pop, adevărul despre moartea Cristinei Țopescu: „Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de S.T.    |    15 Ian 2020   •   20:11

„Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: „De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?” Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era. Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute. Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mărturisit Monica Pop.

 Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Ţopescu.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită duminică decedată în locuinţa sa din Otopeni. Ea avea 59 de ani. 

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close