Antena 3 Actualitate Monica Pop îl apără pe medicul Gheorghe Burnei. „Medici invidioși, consilieri, ministrul Sănătății, dormiți liniștiți?”

Monica Pop îl apără pe medicul Gheorghe Burnei. „Medici invidioși, consilieri, ministrul Sănătății, dormiți liniștiți?”

22 Iul 2018   •   11:46
Monica Pop îl apără pe medicul Gheorghe Burnei. „Medici invidioși, consilieri, ministrul Sănătății, dormiți liniștiți?”

Medicul oftalmolog Monica Pop a sărit în apărarea medicului Gheorghe Burnei, care a fost acuzat că a luat mită pentru a opera copii la Spitalul marie Curie din Capitală.

„Dacă domnul profesor Burnei, chirurg ortoped pediatric de talie mondială, nu ar fi fost… „ucis”

S-a făcut apel pentru ajutor material pentru un băiețel cu tetrapareză spastică, să plece afară pentru operație! Am vorbit cu domnul profesor și l-am întrebat dacă opera așa ceva. Mi-a răspuns: „Siguuur”! „Cu ce rezultate?”, am întrebat. „Bune”, a răspuns dânsul cu modestie.

prin înlăturarea sa dorită de oameni de joasă speță, mii de copii sunt privați de posibilitatea de a se trata! probabil niciun alt medic de specialitate nu operează așa ceva, din moment ce nu s-au oferit! Și câți copii amărâți or mai fi în situația asta!

Medici invidioși, consilieri, ministrul Sănătății (cică, tehnocrat – în a face rău), dormiți liniștiți? Probabil că da, că așa e caracterul omului de jos!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close