Antena 3 CNN Actualitate Moştenirea Mădălinei Manole naşte dispute între soţul şi părinţii săi (VIDEO)

Moştenirea Mădălinei Manole naşte dispute între soţul şi părinţii săi (VIDEO)

Moştenirea Mădălinei Manole naşte dispute între soţul şi părinţii săi (VIDEO)
22 Iul 2010   •   19:41

Dincolo de moştenirea pe care Mădălina ne-a lăsat-o tuturor, sub forma cântecelor ei, artista lasă în urmă şi o mare avere materială. E vorba de cel puţin jumătate de milion de euro.

Este o dispută încinsă. În primul rând, această casă a devenit mărul discordiei între familia artistei şi Petru Mircea. Părinţii spun că vila a fost construită înainte de căsătoria Mădălinei cu Petru. Moştenitorul principal este însă bebeluşul, care ar primi trei sferturi din avere. Desigur, banii vor fi gestionaţi de tutorele legal, care va primi şi celălalt sfert.

Soţul are prima şansă pentru custodia fiului său, dar părinţii Mădălinei nu se lasă. Iar lupta este abia la început.

Fericirea şi-a pierdut-o într-o singură zi. Averea rămâne. Întrebarea este: cine va pune mâna pe averea Mădălinei Manole?

?Mădălina nu a fost întreţinută de vreun bărbat vreodată! Mădălina era o fabrică de bani?, a declarat Marian Spanoche, prieten al Mădălinei Manole.

O fabrică de bani care a funcţionat ca unsă în perioada căsătoriei cu compozitorul Şerban Georgescu. N-a rămas cu mâna goală după divorţ. Bani avea destui atunci. De fericire avea nevoie.

?Ea zicea: Marian, partide am avut, o grămadă. Oameni mari, cu bani, sus-puşi, n-am acceptat, eu am căutat persoana care să semene cu Şerban?, spune Marian Spanoche.

Când l-a întâlnit pe Puiu, Mădălina îşi făcuse singură o zestre importantă. În primul rând, vila celor doi din Otopeni.

?Vreau să vă spun că Mădălina a făcut acea casă din Otopeni cu un împrumut bancar. A luat 100.000 de euro, bani pe care i-a returnat, în scurtă vreme?, a precizat prietenul Mădălinei.

A fost o investiţie de succes a artistei. Astăzi, valoarea casei este triplă: ?Poate fi undeva între 250.000 euro şi 350-375.000 de euro?, susţine Cristina Pavel, consultant imobiliar.

Apoi, mai vorbim de un cont în bancă al Mădălinei, care nu era deloc slăbuţ. Artista avea de gând să cheltuiască 10.000 de euro pe haine, la Paris, pentru turneul de promovare a albumului. Album, care, apropo, a avut vânzări record după tragedie.

?A fost o explozie a vânzărilor începând cu vinerea trecută. Am ajuns să vindem în medie 30 - 40 de CD-uri pe zi. Înainte se vindeau maxim trei?, a declarat Ionuţ Mitroi, directorul unui magazin.

De pe rafturile cu muzică românească au dispărut toate CD-urile cu Mădălina Manole şi tocmai de aceea drepturile de autor ale artistei sunt motiv de dispută între soţ şi părinţii ei.

Aşadar: casa, conturile din bancă şi drepturile de autor vor fi moştenite. În mod normal, copilul ar primi trei sferturi, iar Puiu un sfert. Aşadar, Puiu ar fi moştenitorul averii Mădălinei. Părinţii artistei se opun.

Mai întâi, aceştia ar trebui să demonstreze că Puiu are vreo vină pentru sinuciderea Mădălinei. Abia apoi bunicii pot deveni tutorii micului Petru şi stăpânii averii fiicei lor.

Observator

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close