Antena 3 CNN Actualitate Familia româncei ucise în Spania: „S-au certat pentru că nu i-a plăcut lui cum a fost îmbrăcată la petrecere!”

Familia româncei ucise în Spania: „S-au certat pentru că nu i-a plăcut lui cum a fost îmbrăcată la petrecere!”

Alina Mocanu, mama unui băiat de 14 ani, a fost omorât și aruncată la gunoi, în Moraira, Spania, de către iubtul ei olandez, cu care avea o relație de mai mulți ani.

Familia româncei ucise în Spania: „S-au certat pentru că nu i-a plăcut lui cum a fost îmbrăcată la petrecere!”
Sursa foto: Foto: Facebook / Vicente Bolufer / diarioinformacion.com
20 Feb 2020   •   10:33

Rudele din România, cutremurate de sfârșitul tragic al femeii, spun că aceasta era abuzata constant și că iubitul olandez își pierdea mințile din cauza drogurilor și a geloziei, scrie stirilekanald.ro.

Potrivit rudelor, cei doi se certau mereu, iar ultima data, discutia aprinsa a avut loc duminica, dupa ce cuplul iesise la o petrecere.

Citește și: Tânără mămică româncă, omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania

”S-au certat ca nu i-a placut lui cum ea a fost imbracata, a venit acasa si s-a drogat, a consumat droguri”, a povestit Ana, cumnata româncei ucise în Spania.

Crima i-a șocat chiar și pe spanioli, care au scris articole întregi despre cum bărbatul a aruncat la gunoi trupul româncei. Arthur Karvink s-a predat după ce cadavrul femeii a fost descoperit de criminalisti și a mărturisti teribila crima.

×
Subiecte în articol: criminal romanca
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close