Antena 3 CNN Actualitate Motociclist filmat de radar în timp ce încerca să "zboare" cu peste 100 km/h | Poliţia Română: "Păi aşa ne-a fost vorba?"

Motociclist filmat de radar în timp ce încerca să "zboare" cu peste 100 km/h | Poliţia Română: "Păi aşa ne-a fost vorba?"

Un motociclist a fost filmat de poliţişti cu un aparat radar în timp ce încerca să "zboare" cu peste 100 de km/h şi fără să ţină mâinile pe ghidon.

Motociclist filmat de radar în timp ce încerca să "zboare" cu peste 100 km/h | Poliţia Română: "Păi aşa ne-a fost vorba?"
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    03 Ian 2022   •   12:44

Motociclistul a fost surprins, iniţial, de poliţişti, în timp ce conducea cu aproape 180 de km/h pe o şosea, iar câteva momente mai târziu a fost surprins în timp ce conducea cu peste 100 km/h, fără să ţină mâinile pe ghidon.

Băbatul a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră, iar apoi a fost amendat cu 1305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru următoarele 90 de zile.

"Pai așa ne-a fost vorba? Începem bine anul…

Bucuria pentru o rază de soare și câteva grade în plus trebuie să se manifeste altfel, cu mult altfel în comparație cu cel din imaginea prezentată.

Viteză excesivă și…

„Se interzice…să lase liber în timpul mersului volanul, ghidonul sau maneta de comandă, să oprească motorul ori să decupleze transmisia în timpul mersului.”

Motociclistul a fost sancționat cu amendă, în valoare de 1305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile. Acum, are ceva timp pentru contemplare asupra greșelilor prin care putea să își pună viața în pericol, dar și a celor din jurul său", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Pai așa ne-a fost vorba? Începem bine anul… Bucuria pentru o rază de soare și câteva grade în plus trebuie să se...

Publicată de Poliția Română pe Luni, 3 ianuarie 2022

×
Subiecte în articol: motociclist
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close