Antena 3 CNN Actualitate Mugur Mihăescu: ''Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos, închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul, pentru că asta înseamnă HoReCa!''

Mugur Mihăescu: ''Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos, închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul, pentru că asta înseamnă HoReCa!''

Mugur Mihăescu a fost invitat în emisiunea Subiectiv unde a comentat anunţul pe care l-a făcut noul primar al Capitalei. Nicușor Dan a spus că în următoarea perioadă vor fi controale masive la terasele din Bucureşti.

Mugur Mihăescu: ''Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos, închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul, pentru că asta înseamnă HoReCa!''
de Iulia Gorgorin    |    01 Noi 2020   •   17:00

Invitat în cadrul emisiunii Subiectiv de sâmbătă seara, Mugur Mihăescu a comentat intenţa noului primar al Capitalei, Nicușor Dan de a face controale masive la terasele din Capitală.

''Eu unul dacă aş fi primar, aş promite că voi încerca să elimin din lume industria asta, să nu mai mănânce omul, să nu mai iasă în oraş.

Lăsând la o parte şi vorbind puţin mai serios, punctual domnul Nicuşor Dan are dreptate. Există anumiţi indivizi în această industrie care nu respectă nicio regulă.

Şi întradevăr, acei indivizi şi acele terase trebuiesc să suporte consecinţele legii, dar nu poţi să generalizezi asupra unei insustrii, să arăţin pe toţi cu degetul, din cauza unor excepţii, pe care cred că sunt excepţii şi pe care poţi să le controlezi şi să arunci în cârca unei industrii, să induci în opinia publică faptul că, de asta au închis restaurantele, de asta închide Austria, Elveţia. Eu nu am nicio problemă!

Eu chiar vă rog frumos, pentru copiii noştri, că pe ei îi protejăm şi nu îi mai ducem la şcoală deloc, închideţi terasele, închideţi HoReCa vă rog frumos de tot! Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul, pentru că asta înseamnă HoReCa.

Nu cred că ştiaţi mulţi din cei care conduceţi ce înseamnă HoReCa. Închideţi-ne pe toţi, vă rog frumos, dar daţi-ne şi nouă cifra de afaceri înapoi, nu toată. Daţi-ne 60%, 80%. Negociem, sau cum facem? Sau ne aruncați pe toți în stradă, ne omorâți pe toți. Am inițiat un protest zilele astea, dar încă am o marjă de eroare și cred în promisinea care a fost făcută. Aștept să se întâmple!'', a spus actorul Mugur Mihăescu, dar şi proprietar a trei PUB-uri.

×
Subiecte în articol: Mugur Mihăescu HoReCa
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close