Antena 3 CNN Actualitate „Muşchiuleţ“, nepotul regelui Cioabă, arestat pentru 19 zile. Scene de o violenţă nemaivăzută

„Muşchiuleţ“, nepotul regelui Cioabă, arestat pentru 19 zile. Scene de o violenţă nemaivăzută

„Muşchiuleţ“, nepotul regelui Cioabă, arestat pentru 19 zile. Scene de o violenţă nemaivăzută
07 Iul 2012   •   22:54

Nepotul regelui Cioabă, care şi-a adunat gaşca şi-aproape a schilodit în bătaie un agent de pază, într-un bar din Sibiu, a ajuns după gratii. Pentru 19 zile, deocamdată. Alături de amicii săi bătăuşi. Bărbaţii au năvălit într-un bar şi au luat la pumni bodyguardul, cu care aveau, se pare probleme vechi, nerezolvate. Totul, sub privirile angajaţilor neputincioşi. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Camerele de supraveghere ale localului au surprins scenele de o violenţă rară. Timp de patru minute, bărbatul a fost transformat în sac de box de către adversarii săi. L-au încercuit şi l-au copleşit cu o ploaie de pumni. Apoi, l-au călcat în picioare.

Lovit din toate părţile, paznicul nu s-a putut apăra. Unul dintre agresori a încercat să îi dea şi lovitura de graţie - cu un scaun. A fost oprit la timp de amicii săi. Cei trei au fugit când şi-au văzut victima la pământ. Dar poliţiştii i-au prins. Iar dovezile au fost grăitoare pentru magistraţii de la Judecătoria Sibiu.

În vârstă de 17 ani, "Muşchiuleţ", aşa cum e poreclit nepotul regelui Cioabă, a primit mandat de arestare preventivă pentru 19 zile. Ceilalţi doi atacatori vor sta după gratii 29 de zile.

Victima indivizilor poate spune cu mâna pe inimă că a avut un noroc fantastic. A ajuns la spital cu multiple traumatisme, nasul rupt şi coastele fisurate. Din fericire, viaţa nu îi este pusă în pericol.

Regele Cioabă a refuzat să facă vreun comentariu despre fapta nepotului său.



×
Subiecte în articol: Regele Cioaba violenta bodyguard bătaie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close