Antena 3 CNN Actualitate Cel mai ciudat urmărit de pe lista Poliţiei Române: "Singurul avatar dat în urmărire"

Cel mai ciudat urmărit de pe lista Poliţiei Române: "Singurul avatar dat în urmărire"

Dat în urmărire prin Interpol, în 194 de ţări din întreaga lume, un bărbat căutat de autorităţile din Norvegia a devenit, de departe, cel mai ciudat urmărit de pe lista Poliţiei Române.

Cel mai ciudat urmărit de pe lista Poliţiei Române: "Singurul avatar dat în urmărire"
Sursa foto: politiaromana.ro
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2023   •   21:35

Muzaffar Shakeel, în vârstă de 42 de ani, este cu siguranţă cel mai ciudat urmărit de pe lista Poliţiei Române, fotografia sa devenind virală pe reţelele de socializare, acolo unde românii au fost de comun acord că este "singurul avatar dat în urmărire".

În imagine, bărbatul urmărit are culoarea albastră, însă în realitate, în mod categoric, nu este albastru şi nici un personaj din Avatar, ci un infractor căutat în 194 de ţări, inclusiv în România, unde a fost văzut în urmă cu câteva luni şi unde are afaceri.

Potrivit anunţului de pe site-ul Poliţiei Române, Muzaffar Shakeel este născut în Pakistan pe 6 ianuarie 1981, are cetăţenie norvegiană şi este căutat pentru infracţiuni economice, după ce o instanţă din Norvegia a emis pe numele său un mandat european de arestare.

Fotografia cu "singurul avatar dat în urmărire de Poliţia Română" a devenit, în scurt timp, virală pe TikTok.

Citeşte şi: Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia. A fost condamnat în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Muzaffar Shakeel este anchetat de autorităţile din Norvegia, după ce ar fi înşelat zeci de tineri cu peste 10 milioane de coroane norvegiene, echivalentul a aproximativ un milion de euro.

Potrivit presei din Norvegia, urmăritul le promitea tinerilor că îi va ajuta să obţină împrumuturi pentru locuinţe, însă a pus mâna pe bani şi s-a făcut nevăzut.

Jurnaliştii de la norway.postsen.com au reuşit să îl găsească, în luna noiembrie a anului trecut, în Arad, după ce au descoperit că Muzaffar Shakeel are două firme deschise în România, una la Bistriţa şi alta la Arad.

Aceştia au venit în România şi, după ce l-au căutat fără succes în Bistriţa, au încercat şi în Arad, acolo unde l-au şi găsit pe bărbatul dat în urmărire internaţională.

Jurnaliştii au stat de vorbă cu suspectul, acesta a negat toate acuzaţiile şi apoi a plecat de acasă, la volanul unui BMW X6.

×
Subiecte în articol: Poliția Română
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close