Antena 3 CNN Actualitate Năstase - Tăriceanu, bătălia cailor putere. Ce maşini aţi avut în ultimii 8 ani?

Năstase - Tăriceanu, bătălia cailor putere. Ce maşini aţi avut în ultimii 8 ani?

Năstase - Tăriceanu, bătălia cailor putere. <font color=red>Ce maşini aţi avut în ultimii 8 ani?</font>
27 Mar 2008   •   09:09

Fiecare Guvern i-a îndemnat pe români să-i creadă pe cuvânt atunci când au susţinut că sub oblăduirea lor au dus-o mai bine. Şi totuşi, nivelul de trai a cunoscut fluctuaţii, resimţite nu neapărat doar la nivel macroeconomic, ci mai ales în veniturile fiecărei familii. Gradul de bunăstare al românilor e scos în evidenţă de mai multe aspecte. Printre ele, creşterea constantă a veniturilor (salariu constant mai mare), asigurarea unei locuinţe adecvate şi, firesc în plin secol XXI, maşina pe care şi-o pemit în garaj.

Pornind de la o postare scrisă de Orlando pe blogul său, vă invităm la următorul exerciţiu. Să măsurăm potenţa ultimelor două guvernări din România în caii putere care se dezlănţuie pe străzile patriei. Cu alte cuvinte, întrebarea este: Ce maşini aţi avut în ultimii 8 ani?

Din 2000 până în 2004, am avut parte de Guvernul Adrian Năstase. Din 2004 până acum, în 2008, românii au fost conduşi de Guvernul Călin Popescu Tăriceanu. E drept, condiţiile de guvernare au fost diferite, între timp România intrând şi în Uniunea Europeană. Totuşi, atât Năstase, cât şi Tăriceanu, au susţinut că au oferit românilor cel mai bun guvern posibil. Se reflectă acest lucru şi în... garaj? Să vedem aşadar...

Ce maşini aţi avut în ultimii 8 ani? Aşteptăm comentariile voastre.

VEZI AICI MAŞINILE LUI TĂRICEANU ŞI NĂSTASE

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close