Antena 3 CNN Actualitate Nave de 400.000 de euro, în paragină pe lacul Herăstrău (VIDEO)

Nave de 400.000 de euro, în paragină pe lacul Herăstrău (VIDEO)

Nave de 400.000 de euro, în paragină pe lacul Herăstrău (VIDEO)
Sursa foto: vapor
07 Oct 2009   •   23:27


Au cumpărat patru vapoare pe care nu le-a folosit nimeni niciodată şi au aruncat în vânt, din banii primăriei, aproape jumătate de milion de euro. Patru angajaţi ai Administraţiei de Lacuri şi Parcuri Bucureşti sunt urmăriţi penal, pentru abuz în serviciu, după ce vapoarele cumpărate de ei ruginesc pe lacul Herăstrău de mai bine de doi ani.

În urmă cu doi ani, Primăria Capitalei, prin Administraţia de lacuri a hotărât să cumpere patru vapoare noi cu care să se plimbe bucureştenii pe lacul Herăstrău. A pus la bătaie 400.000 de euro, iar la licitaţie a cerut ca ambarcaţiunile să aibă 50 de locuri.

În aceşti bani a primit unele cu doar 20 de locuri. Autoritatea Navală a refuzat să le omologheze, aşa că bărcile au rămas ancorate la mal doi ani. Ca să-şi recupereze banii, conducerea instituţiei a dat în judecată firma care a adus vapoarele.

Cei patru angajaţi care au semnat contractele de achiziţie sunt acum cercetaţi penal de poliţie, iar până la finalizarea anchetei vor rămâne suspendaţi din funcţie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Herastrau lac
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close