Antena 3 CNN Actualitate Năvodari. O femeie, atacată pe plajă de un pitbull dresat să fure de la turişti

Năvodari. O femeie, atacată pe plajă de un pitbull dresat să fure de la turişti

Năvodari. O femeie, atacată pe plajă de un pitbull dresat să fure de la turişti
21 Aug 2008   •   20:10

Câinele rămâne cel mai bun prieten al omului, chiar şi când omul e un hoţ. Un pitbull a fost dresat de stăpânul lui să fure din bagajele turiştilor de pe litoral. Animalul a fost prins după ce a atacat o femeie pe plaja de la Năvodari. Femeia atacată de pitbullul hoţ a scăpat fără răni grave, dar cu o sperietură zdravănă. Norocul ei a fost că patru bărbaţi, alarmaţi de urletele de groază, au reuşit să imobilizeze pitbullul agresiv.

Turiştii de pe plaja Năvodari spun că animalul are cazier. Cu puţin timp înainte el mai furase două portofele, iar zilele trecute, când animalul dădea târcoale pe plajă, au dispărut din bagajele lăsate pe nisip câteva telefoane mobile şi ceasuri de mână. De fiecare dată, pitbullul îşi ducea prada în tufişurile din apropierea plajei, unde jandarmii cred că era aşteptat de stăpânul lui. Specialişti spun că animalul a fost dresat să fure.

Pitbullul hoţ a fost dus la un adăpost. Acolo va sta o săptămână. Dacă nimeni nu-l va revendica, câinele va fi ucis. Dacă îl va vrea totuşi înapoi, stăpânul câinelui ar putea fi amendat. Turista atacată nu a reclamat agresiunea.

Observator
 

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close