Antena 3 Actualitate Nelu Tătaru, anunț nou despre coronavirus: ”Se consumă boala”

Nelu Tătaru, anunț nou despre coronavirus: ”Se consumă boala”

de Maria Sabu    |    30 Iul 2020   •   13:25
Nelu Tătaru, anunț nou despre coronavirus: ”Se consumă boala”

Nelu Tătaru vine cu informații de ultimă oră despre coronavirus. Ministrul Sănătății a declarat că ne aflăm în perioada în care „se consumă boala”, iar următoarele două săptămâni se va înregistra o creștere a cazurilor.

„În acest moment suntem în săptămânile în care se consumă boala. Sunt aproape 4000 de pacienți care au refuzat internarea sau care au solicitat externarea în cele aproape trei săptămâni.

Sunt două săptămâni grele, în care vom avea o creștere progresivă a numărului de cazuri, în care noi, ca și sistem sanitar, ca și Guvern, trebuie să adaptăm unitățile sanitare pe care le avem, paturile de terapie intensivă, aparatura, la numărul pe care îl fiecare zi îl vedem”, a spus Nelu Tătaru, joi. 

După legea carantinei și izolării, a urmat o „muncă titanică”

„Începând cu 23 iulie, odată cu intrarea în vigoare a legii, am preluat această muncă titanică de identificare, diagnosticare, izolare, carantinare sau izolare la domiciliu”, a spus ministrul. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close