Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi, despre momentul revederii cu familia: 'Mi-am văzut copilul după cinci săptămâni'

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi, despre momentul revederii cu familia: 'Mi-am văzut copilul după cinci săptămâni'

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit pentru prima dată despre revederea cu soția și copilul său de 10 ani, după cinci săptămâni de izolare.

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi, despre momentul revederii cu familia: 'Mi-am văzut copilul după cinci săptămâni'
Sursa foto: Hepta
05 Iun 2020   •   23:19

”Copilul nu putea să spună nimic când m-a revăzut. Plecasem de acasă cu cinci săptămâni în urmă, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia să mă atingă, dar îmi era frică să îl ating. Îmi simte lipsa, dar au fost momente importante. Mă înțelege, înțelege situația și vrea să se facă în continuare doctor. Și ăsta este un lucru important”, a mărturisit Nelu Tătaru pentru Libertatea.

“Soția mea a avut răbdare și înțelegere. A fost o perioadă grea, în care a fost și mama, și tată, dar a înțeles și momentul, și menirea, și importanța a ceea ce am traversat cu toții”, a mai spus el.

Nelu Tătaru a mărturisit că prin astfel de momente au trecut toți medicii implicați în lupta anti-Covid. El a spus că i-a văzut ”pe medici, la începutul pandemiei, dezorientați, deznădăjduiți” și că acesta a fost declicul în care și-a înțeles misiunea.

 


 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close