Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru, apel la români după ce numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a ajuns la aproape 3.300

Nelu Tătaru, apel la români după ce numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a ajuns la aproape 3.300

Vin cifre alarmante din spitale. De la începutul pandemiei şi până acum, 3.277 de cadre medicale s-au infectat cu coronavirus. Iar starea cadrelor medicale este tot mai îngrijorătoare, având în vedere că majoritatea acestora spun că sunt în pragul epuizării.

Nelu Tătaru, apel la români după ce numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a ajuns la aproape 3.300
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    07 Oct 2020   •   16:33

Într-o intervenție la Antena 3, Nelu Tătaru a făcut apel la români să respecte regulile anti-COVID pentru a nu mai aglomera spitalele aflate deja la capacitate maximă. Ministrul sănătății spune că oamenii trebuie să înțeleagă că 'pandemia se tranșează în prespital'.

"De la începutul acestei pandemii, în aceste 7 luni, suntem aceleași cadre medicale. Aceleași cadre medicale care ne-am detașat de la un spital în altul, de la început, când erau 100-200 de cazuri noi pe zi, până acum, la aproape 3.000 de cazuri pe zi.

Am repetat și o să repet: această pandemie nu se tranșează în spital. Noi vom primi și 200 - 1.000 - 3.000 de cazuri pe zi, dar suntem aceiași oameni. Pandemia se tranșează în prespital, acolo unde avem niște reguli. Haideți să le respectăm pentru că vor duce la o scădere a transmiterii comunitare și efectiv a scăderii numărului de cazuri noi", a spuns Nelu Tătaru.

Ministrul Nelu Tătaru a subliniat că medicii din spitale sunt niște eroi. 

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru COVID-19
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close