Antena 3 CNN Actualitate Nemirschi, despre contractul cu ARS Advertising: "Dacă s-ar fi făcut o nouă licitaţie s-ar fi pierdut timp"

Nemirschi, despre contractul cu ARS Advertising: "Dacă s-ar fi făcut o nouă licitaţie s-ar fi pierdut timp"

Nemirschi, despre contractul cu ARS Advertising: "Dacă s-ar fi făcut o nouă licitaţie s-ar fi pierdut timp"
Sursa foto: sinteza zilei
23 Iun 2009   •   22:57

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi a explicat marţi seară la Antena 3 modul în care a fost atribuit contractul de 500.000 de euro firmei de publicitate Ars Advertising.
Potrivit lui Nemirschi, invitat la emisiunea Sinteza Zilei, contractul a fost semnat de secretarul general din Ministerul Mediului, motivul pentru care nu s-a organizat o licitaţie fiind că ?s-ar fi pierdut prea mult timp?

?Motivaţia a fost că spoturile care au promovat celelalte axe au avut o anumită cadenţă. Prin noul contract le-am integrat şi pe cele din axa 3. Dacă s-ar fi făcut o nouă licitaţie s-ar fi pierdut timp? a spus ministrul.

Contractul atribuit la începutul acestei luni firmei "ARS Advertising" SA este în valoare de peste 500.000 de euro şi presupune servicii de publicitate în cadrul campaniei de promovare a Programului Operaţional de Mediu. Actul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, însă nici nu prevede clar dacă a fost vorba de "o situaţie de urgenţă extremă", ce ar duce la atribuirea contractului prin negociere directă. În schimb, se stipulează că singurul criteriu de atribuire a fost "preţul cel mai scăzut", iar serviciile nu pot fi subcontractate.



Antena3.ro


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/sinteza_zilei




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close